مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری پیج اینستاگرام

سلام وقت بخیر
من 21بهمن ماه از یک پیج اینستاگرامی یک رو تختی به مبلغ 750خرید کردم که متاسفانه کلاهبردار از آب در اومد نه رو تختی فرستاد نه پولم رو پس داد ....ولی من شماره کارت و مدرک کسی که به حسابش پول ریختم و شماره تلفنش رو دارم ....الان چی کار کنم ؟..لعنتی ها چون فکر میکنن 750پولی نیست کسی نمیرود دنبالش و هنوز هم دارن به همین شیوه کلاه مردم رو بر میدارند .....دزدی به همین سادگی .
البته بنده هم مقصرم نباید گول می‌خوردم ولی من خیلی خرید اینترنتی انجام دادم این اولین بار هست همچین بلایی سرم اومده ....می خواستم بدونم هزینه پیگیری شکایت چقدر هست؟ ارزش دارد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هزینه خاصی ندارد زیر 200 هزار تومان است