مشاوره حقوقی رایگان - استعلام حفاظتی گزینش

سلام
در پرونده ای متهم شدم ولی بعد از مراتب دادگاه حکم برائت من رو دادند
الان در گزینش میخواهند استعلام حفاظتی بگیرند
آیا پرونده هایی که مختومه شدن و حکم برائت داده شده هم در استعلام حفاظتی می آیند برای من مشکلی پیش میاره این پرونده ؟به من فقط اتهام زدن بعدش هم بیگناهی من ثابت شد و حکم برائت من رو دادند خیلی ذهنم رو درگیر کرده واقعا من گناهی نکرده بودم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به موضوع دارد
قانوناً چون برائت حاصل کرده اید نباید تاثیر گذار باشد
مگر سلیقه ای عمل شود.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر برایت قطعی دارید، خیر مشکل ایجاد نمی شود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حکم برائت یعنی اینکه اصلاً شما تا به حال سابقه‌ای ندارید پس جای نگرانی نیست در صورت نیاز به مشاوره تکمیلی می‌توانید از طریق دادراه تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علی‌القاعده با وجود حکم برائت نبایستی برای شما مشکلی ایجاد شود.