مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت قبض آب و شارژ توسط یکی از ساکنین ساختمان

با سلام
یکی از ساکنین در مجتمع مسکونی به مدت 6 ماه از پرداخت شارژ و قبض آب امتناع کرده است و برای ایشان اظهارنامه رسمی با مهلت 10 روزه ارسال شده و اقدامی نکرده است . حال پس از طی شدن مهلت 10 روزه آیا مدیریت ساختمان می تواند انشعاب آب واحد مذکور را از روی پمپ برداشته و مستقیما به لوله کشی آب شهر متصل نماید؟
مجتمع دارای مخزن آب و پمپ آب مشترک برای همه واحد ها می باشد.

پاسخ ها :

عدم پرداخت شارژ ساختمان توسط یکی از ساکنین قطع انشعاب آب واحد بدهکار عدم پرداخت شارژ ساختمان ساختمان