مشاوره حقوقی رایگان - وکیل

هزینه وکیل برای پرونده تصادف چقدر میشود و ایا پول را اول دریافت میکند یا بعد از موفقیت در دادگاه

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

سلام جنانچه تصادف جرحی باشد درصدی از دیه را می‌گیرد البته‌ توافقی هست راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام حق الوکاله توافقی و بستگی ب وکیلی دارد ک انتخاب می نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق ماده 10 قانون مدنی و ماده 19 لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری و سایر توافقات حاصل میان وکیل و موکل

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای أخذ وکیل از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام توافقی هست معمولا اول درصدی پرداخت میشه الباقی در صورت پیروز شدن

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بخشی را ابتدا و بخشی را پس از حصول نتیجه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توافق است وابتدا یک دوم ان ابتدا قابل پرداخت است