مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای

سلام، روحانی هستم از فرد عادی به خاطر ضرب و جرح و توهین شکایت کردم و درمرحله اول15ماه حبس ودیه محکوم شددر واخواهی حبس حذف شد،من روحانی هستم میخواهم به رای اعتراض کنم که چرا قاضی حبس را از متهم راحذف کرد؟
آیا میشودپرونده برای حفظ وجه روحانیت به دادگاه ویژه روحانیت برود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر ممکن نیست.
اگر دعوا به خاطر اختلاف شخصی باشد معمولا به همین نحو رای صادر می شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام ربطی به دادگاه روحیانیت ندارد این موضوع اگر دو طرف روحانی بودند قضیه فرق داشت مجازات حبس من باب جنبه عمومی است و شما صرفا میتونید من باب جنبه خصوصی جرم یعنی زیان های وارد شده به خود پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پزشکی قانونی شماره معاینه می‌کند با توجه به جراحات تعیین می‌نماید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قاضی بنا به ادله و شرایط اینطور صلاح دیده و شما صرفاً می‌توانید در دادگاه تجدید نظر اعتراض کنید