مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی کارمند

با سلام
بنده کارمند آموزش و پرورش هستم سن اینجانب 54 سال و دارای 30 سال و 6 ماه سابقه بیمه در سازمان تامین اجتماعی می باشم که 4 سال از این سوابق بیمه ای مربوط به قبل از استخدام من در آموزش و پرورش می باشد که در مغازه خوار و بار فروشی کار کردم و کارفرمای بنده حق بیمه من را به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نموده است حال با عنایت به موارد فوق آیا شرایط بازنشستگی را دارم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از واحد بازنشستگی صندوق بیماپردازتان موضوع را پیگیری فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع را از طریق صندوق بازنشستگی پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را به نحو حضوری از طریق صندوق بازنشستگی پیگیری بفرمائید.