مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی حصر وراثت اموال زن فوت شده

باسلام خانمی شوهرش 25 سال پیش فوت شده و خودش هم 5 سال پیش فوت شده برای یک کار اداری به بچه ها گفته شده حصر وراثت مادرتان را بیاورید و با توجه به این که شوهر این خانم 25 سال قبل فوت شده و بچه ها گواهی حصر وراثت نگرفته اند ، و ملک یا حساب بانکی به نام این خانم وجود ندارد آیا حصر وراثت این خانم باعث این می شود که اموالی که بنام شوهرش در حال حاضر هست مورد بررسی قرار گیرد مثلا بابت مهریه یا یک هشتم اموال

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

حصر وراثت ارتباطی به اموال ندارد فقط ورثه متوفی را مشخص می کنند