مشاوره حقوقی رایگان - بررسی پرونده در شورای حل اختلاف

سلام خسته نباشید. پرونده حقوقی داریم که چند جلسه شورا حل اختلاف نوبت برای حضور زدن برادر و خواهرام شرکت نکردن من مدارکی داشتن به شورا دادم ولی اونا بدون هیچ مدرکی از من شکایت کردن شورای حل اختلاف پرونده به دادگاه فرستاد ولی دادگاه پرونده پس فرستاد که حتما تو شورا حل بشه این به چه معناست آیا بخاطر این که مدارک کافی نداشتن پس فرستادن

پاسخ ها :

ارجاع پرونده از دادگاه به شورای حل اختلاف رسیدگی شورای حل اختلاف شورای حل اختلاف