مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی تملک و تفکیک پارکینگ اختصاصی از مزاحم

باسلام .. من چند ماه پیش ملکی نوساز چهار واحدی چهار طبقه خرید کردم .. در مبایعه نامه فقط طبق فرم چاپی نوشته شد پارکینگ دارد .. کل آپارتمان خالی بود بعد از مدتی سازنده و مالک واحدهای مانده را اجاره دادند و مشخص شد سه واحد پارکینگ دارد این در حالی است که یک پارکینگ بدون مزاحم و دو پارکینگ باید خودروها پشت هم پارک کنند و مزاحم هستند .. حال ماشین خود را در پارکینگ بدون مزاحم قرار دادم اما مالک بیان میکند پارکینگهای واحدها مشخص نیست و هر کی هرجا میخواهد قرار دهد. البته خط کشی هم کرده که اصلا در ان خط کشی امکان پارک هیچ خودرویی نیست .. و شماره ای زده ... بزودی زمان انتقال سند است چگونه میتوانم این پارکینگ بدون مزاحم را در سند قرار دهم .. لازم به ذکر است هنگام عقد قرارداد اصلا ذکر نشد که این ساختمان دارای پارکینگ مزاحم است ... و آیا باید با این شرایط سند را امضا کنم ... سپاسگذارم از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قبل از امضای سند محضری باید نیبت به تعیین جا اقدام کنید

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

منظور از پارکینگ عرفاً پارکینگِ غیر مزاحم است مضاف بر اینکه اساساً پارکینگ مزاحم یک امر غیر قانونی و خلاف مقررات و فی الواقع یک تخلف ساختمانی است که با اغماض شهرداری اما تعهد به پاسخگویی به شاکی و معترض احداث می گردد
لذا شما حق دارید که تخصیص پارکینگ غیر مزاحم را در سند خود از سازنده بخواهید
مراتب را طی اظهارنامه به ایشان ابلاغ و موضوع را در شهرداری و ثبت پیگیری نمایید
قبل از انجام مساحی و مطابقت ساختمان با نقشه توسط کارشناس ثبت اقدام کنید وإلا بعد از آن، احقاق حق شما مشکل می شود