مشاوره حقوقی رایگان - کشف حجاب

سلام وقت بخیر برای من پیامک و ابلاغیه اومده که کشف حجاب در معابر عمومی با عکس تماس گرفتم با شعبه گفتن که پلیس امنیت عکستو گرفته ولی من به هیچ وجه یادم نمیاد تو اون محلی ک گفتن روسری سرم نبوده باشه و اصلا هیچ ماموری نیومد به من تذکر بده یا مشخصاتمو بگیره گفتن ظرف 5 روز برم دفاع کنم باید چیا بگم ؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
همین موارد را اعلام نمایید و احتمال پایین آمدن خودبه خودی روسری به علت جنس پارچه وجود دارد و تعمدی در کار نبوده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موارد اعلامی در متن سؤال را بیان نمائید و از خود به دفاع بپردازید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید و