مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی

سلام بنده مدتی پیش متوجه شدم کد ملیم
مسدود شده و پیگیری کردم دیدم پرونده ای که قبلا کیفری بنفع من رای دادن الان حقوقی محکوم شدم آیا من میتونم واخواهی بزنم باتوجه به اینکه یکسال ازش گذشته و غیابی بوده و با استناد به رای کیفری و اینکه من میتونم پرونده رو چون ساکن تهران هستم در خواست بدم از شهرستان بیارم تهران ؟؟؟؟ سپاس از شما

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام باید دادنامتون مطالعه بشه ، خیر امکان جایجایی محلی پرونده نیست

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر بتوانید بی اطلاعی خودتان را اثبات کنید امکان واخواهی خارج از مهلت وجود دارد.
امکان جا به جایی پرونده وجود ندارد.

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

می‌توانید واخواهی کنید؛ صلاحیت محلی دادگاه نیز بستگی به موضوع پرونده دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
ولی به علت اینکه واخواهی خارج از موعد مقرر است ابتدا باید قرار قبول واخواهی صادر گردد و در صورت صدور قرار قبول واخواهی ، رسیدگی ماهوی دوباره انجام خواهد شد
و

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان وخواهی خواهید داشت مرجع رسیدگی ، دادگاه صادر کننده رای بدوی خواهد بود امکان انتقال به تهران وجود ندارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به حکم غیابی، امکان واخواهی وجود دارد لیکن انتقال پرونده به شهر تهران امکان‌پذیر نمی‌باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد دادنامه حائز اهمیت است