مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بیماری روانی همسر

باسلام خدمت کارشناسان محترم
شوهر من بیماری صرع دارد که خانوادش معتقدند در اثر کتک ها و ضرباتی که پدرش در کودکی زده اینجوری شده والا موقع عصبانیت بسیار وحشتناک میشه طوری که زمانی که مادر من مهمان ما بوده هم من و مادرم زده و دنده مادرم شکست اما شکایت نکرد از او بخاطر من .حالا سوال من این هست من چطوری میتونم بیماری روانی یا اختلال دوقطبی ایشون رو ثابت کنم؟ چطوری باید ایشون به پزشکی قانونی و روانپزشک ببرم چون خودش نمیاد واعتقادی به بیمار بودن ندارد از طرفی هم من رو تهدید به قتل میکند.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مستند به مدارگ پزشکی علیه وی دادخواست طلاق به استناد عسروحرج (بیماری روانی )دهید تا دادگاه وی را به پزشکی قانونی ارجاع دهد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کیفری ضرب و جرح و شتم و تهدید بت مرگ و نداشتن امنیت جانی و ارجاع به پزشکی قانونی