مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار وصیت نامه دستنویس

پدر من در زمان حیات وصیت نامه ای با دست نویس خودشان تنظیم میکنند و با درج روز و تاریخ به امضای همه وراث(دو خانم و دو آقا) که در زمان امضا بالای 18 سال داشته اند و خود مرحوم رسیده است. آیا این وصیت نامه تنفیذ شده و دارای اعتبار است؟ کسی از وراث میتواند این وصیت نامه را قبول نداشته باشد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این وصیت‌نامه وصیت خودنوشت است مورد قبول است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وصیت مورد اشاره در متن سؤال دارای ارزش و اعتبار قانونی می‌باشد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وصیت نافذ است مگر اثبات دلیلی بر عدم صحت آن

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان تنفیذ وصیت نامه وجود دارد هرچند سایر وراث می‌توانند نسبت به صحت و اصالت آن ایراد نمایند.