مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت درخت کاج همسایه

سلام آپارتمان کناری ما درخت کاجی در حیاط دارند که در تمام ماههای سال باعث آزار ما میشود از برگ های خشک شده ، شته ، فصل بهار هم شکوفه های میوه ، تموم حیاط ما هر سری پر از آشغال های این درخت میشه ، به مدیرشون گفتیم که حداقل هرس کنن ولی قبول نمیکنن ما باید چگونه اقدام کنیم آیا راه حلی هم وجود داره

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام استنباط از توضیحات شما این است که ظاهراً شاخه به قدری بزرگ هست نمی توانید آن را به سمت خانه همسایه خم کنید.......... بنابراین شما می توانید از طریق دادگاه رفع مزاحمت این همسایه را تقاضا نمایید..... در صورت نیاز به مشاوره و تنظیم دادخواست تماس بگیرید.