مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف جریمه نقدی

سلام خدمت شما
بنده بابت پرونده حمل کالای قاچاق در دادگاه تجدید نظر محکوم شدم به پرداخت دو نیم میلیارد تومان در صورتی که این مبلغ برای بنده به هیچ عنوان قابل پرداخت نیست آیا راهی وجود دارد که جریمه ندهم یا این که تخفیف بگیرم؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید درخواست تقسیط مطابق قانون آیین دادرسی کیفری تقدیم نمایید اعسار نیز متصور است