مشاوره حقوقی رایگان - طلای امانت داده ام، آیا ربا گیرنده ام؟

با سلام من مقدار 300 گرم طلا به عنوان سرمایه به یه آقا دادم و ایشون در قرارداد که خودش تنظیم کرده متعهد شده به من سود بده
و بهم مقداری هم سفته داده
الان بعد حدود یک سال دادن سود که از اصل پولم هم کمتره حاضر نیست طلاهامو پس بده و تهدید میکنه ازم شکایت رباخواری انجام میده
من حاضرم کل سودشو پس بگیره مابقی پولمو بده
آیا در صورت شکایت از من پیروز ایشونه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
ایشان رباخواری را انجام داده است شخصی که سود می‌پردازد ربا انجام داده است شکایت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پول در مقابل پول ربا محقق است نه طلا به پول. بهتر است جهت مشاوره تخصصی در دادراه با بنده تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که جرم ربا به وقوع نپیوسته است.
توصیه بر این است دادخواست به خواسته استرداد مال(منقول) را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه جراحات ثبت نشود امکان مطالبه نیز وجود نخواهد داشت.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی دارد چه ادله ای از هم متقابلا داشته باشید باید بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میشود از تخصص وکیل کمک بگیرید

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

خیر چنین اتهامی وارد نیست، شما نیز طبق قرارداد میتوانید شکایت استرداد طلاها را مطرح کنید