مشاوره حقوقی رایگان - کسی رو نزدم طرف رفته گواهی پزشکی آورده میتونم اعتراض بزنم

کسی رو نزدم طرف رفته گواهی پزشکی آورده میتونم اعتراض بزنم نمیدونم رباط دست پاره شده فک طرف آسیب دیده میشه کاری کرد یانه ممنونم میشم جواب بدید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود،
صرف دارا بودن گواهی پزشکی قانونی کافی نیست
اما برخی شعب بدین سبب متهم را مجرم می شناسند
بهتر است تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید....

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر باید برگه پزشکی قانونی رویت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما این اقدام را انجام نداده‌اید که دعوای ایشان رد می‌شود نظریه پزشک قانونی نشان دهنده جراحات روی بدن شخص است قابل اعتراض هست اما اعتراض به نوعی نباشد که اقرار ضمنی شما لحاظ گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر ادعایی نیاز به دلیل دارد

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اگر بتوانید عدم حضور یا عدم درگیری را اثبات کنید می توانید تبرئه شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
گواهی پزشکی یا نامه پزشکی قانونی صرفاً جراحات را نشان می‌دهد و عامل جراحات را عنوان نمی‌کند فلذا شما در جلسه رسیدگی می‌بایست از خود به دفاع بپردازید و از خویش رفع اتهام نمائید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
سوابق در پرونده موجود است ولیکن چنانچه مرتکب تخلف انظباطی نشوید جای نگرانی نیست‌

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته یه شرایط پرونده و جزییات اسیب دیدگی دارد که با نظریه پزشکی قانونی قابل پیگیری است