مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری

سلام. بنده بیمه تامین اجتماعی هستم و در شرف بازنشستگی، همسرم یک هفته ست فوت شده و بیمه مستمری نیروی مسلح خدمات درمانی و جانبازی است
آیا بعد از باز بازنشستگی خودم میتوم مستمری بازنشستگی خودم و همسر متوفی رو دریافت کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به نظر می‌رسد که منعی نداشته باشد می‌توانید از طریق سازمان بازنشستگی تامین اجتماعی مربوطه درخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله هر دو مستمری به شما تعلق می‌گیرد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بار اثبات ادعا به عهده شماست که ادعای بازپس گیری سهم خود را دارید بحث هبه منتفی است زیرا برابر بند یک ماده 803 قانون مدنی امکان رجوع از هبه زمانی که متهم مادر یا پدر باشد وجود ندارد ، باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع مطرح نمایید که البته اثبات آن با توجه به شفاهی بودن عقد دشوار خواهد بود.