مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت توسط موجر

سلام

صاحب خانه با بالارفتن از درب حیاط بدون اجازه و در حالی ک زن و بچه ام خانه بودن باعث مزاحمت شده شاهدی جز زن و بچه ندارم کلا... حکمش چی هست؟

بار دیگه گاز رو قطع کرد که مهمان داخل خانه بود و شاهد بود حکمش چیه؟

بارها قبل از پایان رسیدن روز تحویل کرایه خانه از طریق پیامک تلفن یا با در زدن های مکرر باعث ترس بچه هام شد حکمش چی هست؟

بار دیگه ساعت یک شب در زد و در حالی ک من روی راه پله ایستاده بودم و از او فیلم گرفتم زد زیر دستم و تو فیلم مشخص هست که زده زیر دستم و به حالت زور گویی میگه برو پمپ آب رو خاموش کن حکمش چیه؟

یک جا هم در حضور یک شاهد گفت من نظامی ام فلانت میکنم ...بدبختت میکنم با این یه شاهد میتونم تهدیداتش رو ثابت کنم؟ فقط یک شاهد دارم...

این که زده زیر دستم اون هم تو راه پله خونه خودم و زور میگه چه جرمیه واسش ؟ لطفا همه سوالامو بدید خدا گرفتاری هاتون رو حل کنه به حق هر چی مظلومه...

غرورم پیش بچه هام شکست...

پاسخ ها :

مهدی تقوی راد

جناب آقای مهدی تقوی راد :

شکایت کیفری مزاحمت طرح کنید و حکم و نظر باقاضی است و قطعا برخود قضایی میکند