مشاوره حقوقی رایگان - درخواست جدایی

سلام. من ساکن بندر چارک هستم. بنظرتون برای پیگیری طلاق از داداگاه کیش اقدام کنم یا لنگه
و اینکه اولین درخواستم باید از طریق سامانه ثنا باشد یا حضوری
سپاسگزار

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام شما زوج هستید یا زوجه؟
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer