مشاوره حقوقی رایگان - قیم فرزند با معلولیت ذهنی و جسمی

با سلام من پدر فرزند پسر 33 ساله دارای معلولیت شدید جسمی و ذهنی هستم که در منزل شخصی من و مادرش از او مراقبت میکنیم و طبق نظر کمسیون پزشکی مدرک از کار افتادگی کامل دارد. 15 سال پیش پاسپورت برای او گرفتم ، امسال برای تمدید مراجعه کردم گفتن باید اجازه محضری داشته باشید و به محضر مراجعه کردم تعجب کردند گفتند این مورد سابقه نداشته و شما ولی و قیم قانونی پسر خود هستید ، لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اجازه لازم نیست
شما ولی قهری ، فرزند خود محسوب می شوید و با رعایت مصلحت فرزند دارای اختیار تام هستید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما ولی قهری هستید و کسب اجازه محلی از اعراب ندارد.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بعنوان ولی قهری نیاز به رضایت محضری نخواهید داشت سابق بر این نیز به اشتباه راهنمایی شده اید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال شما واضح نیست بهتر از تماس بگیرید