مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهر دیگر

با سلام
بنده ساکن تهران هستم و یک خودرو فروختم به. یک فردی که اهل سنندج هست..اومدن ماشین رو بردن و بنده وکالت دادم..بعد از یک ماه ایشان اعلام کردن عیب دارد و ماشین رو میخواهند فسخ کنند معامله رو..بنده نپذیرفتم..از شورای حل اختلاف سنندج دادخواست ثبت کردند و برام پیام اومده که دادخواستش ثبت شده..من امکان رفتن به سنندج رو‌ ندارم و آدرس ثنام و خودم هم تهران هست..مگر غیر این هست که باید دادخواست به دادگاه صالح محل سکونت خوانده که برای من تهران میشه ارجاع داده بشود؟ میتونم اعتراض کنم ؟لطفا راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادگاه صالح جهت رسیدگی دادگاه تهران است و دادگاه سنندج صلاحیت محلی ندارد‌.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید لایحه خود را از هر حای دیگری به شعبه مربوطه بفرستید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نسبت به صلاحیت محلی ایراد مطرح کنید