مشاوره حقوقی رایگان - خرید واحد وکالتی

باسلام، بنده یک واحد مسکن مهر در پردیس سال 93 اردیبهشت ماه به صورت وکالتی خریدم و وکالتنامه هم گرفتم و در برگه ها در محضر اسناد رسمی هم ذکر کردم که مالک اجازه فروش ندارد، ولی الان متوجه شدم ملک را فروختند و ادرسشون هم عوض شده و تلفن هم جواب نمیدهند من یکصد میلیون سفته هم ازش دارم الان باید چیکار کنم؟؟ ممنون میشم بهم جواب بدین

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هم شکایت هم دادخواست حقوقی و هم سفته ها را میتوانید به اجرا بگذارید