مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک قولنامه ای

با سلام و احترام.
قصد خرید یک باغ 500 متری با ساخت را در یک مجموعه باغی با 10 باغ و با نگهبان دارم. تاریخ ساخت آن 1396 است. اندازه ساخت حدودا 60 متر است. مدارک فروشنده شامل بنچاق سند مادر و قولنامه از فروشنده قبلی است. فروشنده اعلام کرده که مجوز ساخت آن در جهاد تحت بررسی است و مجوز دیوار کشی کلی دارد و سند مادر کشاورزی است. ایشان قصد فروش باغ به صورت وکالت به همراه قولنامه به اینجانب را دارد.
دو سوال از اساتید محترم دارم:
1- با توجه به این که ایشان خودشان با قولنامه باغ را خریده اند، امکان اتتقال وکالتی را دارند؟
2- به چه شکل میتوان متوجه شد که این باغ را به چند نفر نفروخته باشد؟ با توجه به این که ظاهرا کد رهگیری نیاز به کد پستی دارد که باغ ها معمولا کد پستی ندارند.
3- با توجه به این که خود مادر سند را ندارند، از کجا میتوان محدوده دقیق باغ خریداری شده را متوجه شد که بعدا بر سر محدوده مشکلی نباشد؟
4- امکان گرفتن سند تک برگ مشاع وجود دارد؟ 5- جهاد می تواند اقدام به تخریب ده باغ موجود در مجموعه به استناد این که زمین کشاورزی است و مجوز ساخت ندارد، بکند؟
با تشکر.

پاسخ ها :

ابوالفضل عطاءزاده

جناب آقای ابوالفضل عطاءزاده:

با سلام با توجه موضوع شما که تخصصی می باشد و سوالات بسیار متعدد و فرضیات مختلف ذهنی شما بهتر است حضوری به دفتر وکالت یکی از وکلای محترم دادگستری مراجعه نمایید