مشاوره حقوقی رایگان - درخواست صدور اجراییه چک

سلام
برای چند چک برگشتی درخواست صدور اجراییه کردم که در دادگاه به نفع من اجراییه صادر و به متهم ابلاغ گردید بعد از دو هفته به درخواست خودم پرونده به اجرای احکام ارسال شد و ثبت نمودم ، الان در سامانه نوشته پرونده به علت طرح رسیدگی بدوی نسبت به خواسته درخواست صدور اجراییه ثبت گردید.
سوالم اینه که مگر دادگاه اجراییه را صادر و به متهم ابلاغ نکرده است؟
در اجرای احکام ، اجراییه دادگاه را قبول نمیکند؟ خودش مجددا بررسی میکند؟ تا به حال فکر میکردم که اجرای احکام ، حکم دادگاه را اجرا میکند ؟ ممنون که راهنمایی میفرمایید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صدور اجراییه برای اجراست اما مقدمات ان باید فراهم شود و بعد از ده روز با تشکیل پرونده اجرای احکام میتوانید نسبت به معرفی اموال محکوم علیه و توقیف ان اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مهم صدور اجرائیه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اجراییه به محکوم علیه ابلاغ می‌شود و می‌بایست ظرف 10 روز بپردازد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اجراییه صادر و متهم باید طرف ده روز به آن عمل نماید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا پرونده به یکی از شعب ارسال می‌شود سپس اجرائیه به بدهکار ابلاغ می‌شود اگر ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ اجراییه بدهی پرداخت نشود یا مالی معرفی نشود پرونده به درخواست شما به یکی از شعب اجرای احکام جهت اجرای حکم ارسال خواهد شد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اجرای احکام همواره نسبت به اجرای مفاد دادنامه صادر شده از سوی دادگاه اقدام می‌نماید.
توجه داشته باشید که دادگاه نسبت به صدور اجرائیه اقدام می‌نماید و به محکوم‌علیه فرصت می‌دهد که ظرف 10 روز از تاریخ ابلاغ نسبت به پرداخت محکوم‌به اقدام نماید.
در صورت عدم اجرای حکم در این مرحله با درخواست محکوم‌له، پرونده به اجرای احکام برای تشکیل پرونده اجرایی ارجاع می‌شود.
در آن زمان استعلام سه‌گانه صورت می‌گیرد و در صورتی که اموالی از محکوم‌علیه شناسایی شد از محل فروش آنها از طریق مزایده، محکوم‌به برداشت خواهد شد.
اگر اموالی از محکوم‌علیه شناسایی نشد به درخواست محکوم‌له، حکم جلب محکوم‌علیه صادر خواهد شد.

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام اجراییه به طرف مقابل که محکوم شده (محکوم علیه) ابلاغ می‌شود و می‌بایست ظرف 10 روز بپردازد و...