مشاوره حقوقی رایگان - راه عبور به باغ

با سلام. ما یه باغ شریکی داشتیم که نا جوانمردانه تقسیم شده و موقع تقسیم هم آبی برای ما در نظر نگرفتند هم راه. حال برای رفتن به باغ راهی در نظر نمیگیرند و میگویند از هرجا میخواهی عبور کن و دست نوشته ای نمیدهند و میگویند که نمیدهیم. حال از شما خواهش میکنم اگر راهی برای گرفتن حق خود داریم ارائه بفرمائید. سپاسگذارم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. اگه تقسیم ایراد داره باید دادخواست ابطال تقسیم نامه بدید دادگاه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer