مشاوره حقوقی رایگان - راه عبور به باغ

یک زمین باغی از مادربزرگم بین وراث تقسیم شده که بنده سهم همه وراث را خریداری کردم و دور آن را دیوار یک متری
قرار دادم برای وارد شدن به باغ تا چند وقت پیش از کنار جوی آب به باغ رفت و آمد می کردیم که باغ بالا سری ممانعت
از رفت و آمد ما نمود و گفت فقط زمان آبیاری حق دارید از اینجا عبور کنید و مسیر شما از زمین مجاور خودتان می باشد با صاحب زمین که صحبت کردم گفتند شما حق عبور از زمین ما را ندارید حالا چه کاری باید انجام دهم. ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته ممانعت از حق به استناد استشهادیه در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.