مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری زمین از فضای سبز به مسکونی

زمینی به متراژ360متر دارم و اطرافم مسکونی است و اخر کوچه میباشد،برای گرفتن انشعابات مراجعه کردم و گفتند که بنیاد مسکن باید تغییر کاربری بدهد به مسکونی،و هر 100متر زمین 3میلیون پرداخت شود بابت جریمه که تغییرکاربری از فضای سبز به مسکونی داده شود،ایا واقعیت داره این قضیه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حضورأ به بنیاد مسکن مراجعه و پیگیری نمایید