مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری زمین از فضای سبز به مسکونی

قطعه زمینی در داخل محدوده شهری دارم اما در طرح تفصیلی کاربری به عنوان فضای سبز قید شده ، برای اینکه مسکونی باشه باید چه اقدامی کنم ؟ شهرداری پول میخواد یا زمین میخواد تا اینکارو کنه ، بهترین راه و کم هزینه ترین راه ممکن چیست ؟

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

سلام دادخواست تغییر کاربری از طریق دیوان در صورت تمایل تماس بگیرید با 09121541043