مشاوره حقوقی رایگان - پول ساخت زمینی که بنام خودت نیست ولی توسط شخص ساخته میشود

باسلام و خسته نباشید ایا زمینی که بنام خودت نباشد ولی تو ساخته باشی رو میشه پول ساختش را گرفت زمین بنام پدربزرگم بوده که به پدرم واگذار کرده و پدر و مادرم ساختن پروانه ساخت بنام پدرم میباشدحالا وراث خانه را میگیرن و در ضمن پدرم نیز فوت کرده زودتر از پدربزرگ

پاسخ ها :

دریافت پول ساخت زمین ساخت زمین ورثه ای ساخت زمین دیگری ساخت زمین