مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ودیعه بابت مهریه

سلام حدود 10 روز قبل به دفترخانه عقد مراجعه و حدود 250 سکه از 500 سکه مهریه ام را به اجرا گداشتم همچنین توقیف خودرو که به نام بنده است و ودیعه مسکن که قولنامه به نام بنده است ولی تا کنون خبری نشده لیکن همسرم ظرف چند روز آینده خانه را تخلیه میکند و ودیعه را چون با مالک ملک آشنا هست میگیرد حالا من با توجه به این که در صورت تغییر آدرس هیچ نشانی از ایشان ندارم حال چه کنم که زودتر به حق و حقوقم برسم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید علیه موجر طرح دعوی کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از طریق اجرای ثبت پیگیری نمایید و درخواست توقیف اموال را نمایید
اگر در قرارداد اجاره شما به عنوان مستاجر هستید موجر مکلف است که مبلغ ودیعه را به شخص شما مسترد نماید در غیر این صورت موحر مسئولیت خواهد داشت
و شما میتوانید دادخواست حقوقی به طرفیت موجر اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موجر بایستی ودیعه را به شما پرداخت نماید و اگر به همسرتان پرداخت نماید شما می‌توانید علیه موجر طرح دعوی نمائید.