مشاوره حقوقی رایگان - قصور دندانپزشکی

چند سال پیش 4واحد دندان روکش کردم.شکایت کردم پزشک قانونی و نظام پزشکی گفتند که روکش ها باید تعویض شوند‌.اصلا توجه ای به ریشه دندان ها نمیکنند که دکتر از ریشه گوتا رد کرده و دندان دیگر را فایل عصب کشی شکسته ودکترا میگن دست به روکش ها بزنیم دندان شکسته وکشیدنی میشود.
سوالم اینه بروم روکش ها رو تعویض کنم اگه دندان زیر روکشم بشکند مسئولیتش گردن من هست یا دکتری که شکایتش کردم؟یا دکتری که حین تعویض روکش دندان را کشیدنی کرده؟ هزینه ایمپلنت آن به عهده کدام دکتر هست؟
آیا حین شکایت بدهم روکش ها را تعویض کنم تا دکتر اولی مسئولیت دار هزینه ایمپنت دندانم شود؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بخواهید دکتر اول اقدامات را انجام دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قصوری اینجا شکل گرفته است بهتر است شکایت نماییدو نظر کمیسیون پزشکی در اینجا حائز اهمیت است اصولاً بهتر است اقدامات ترمیمی صورت نگیرد چرا که حق برای طرف مقابل نیست وجود دارد که بتواند درخواست کمیسیون 5 یا 7 نفره داشته باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم پرسش شما حقوقی نمی‌باشد