مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اجاره پارکینگ

سلام
همسایه ما به مدت یک سال و شش ماه و حتی قبل از اومدن ما به این ساختمان ماشینش رو در پارکینگ ما میگذاشت و ما یه خاطر همسایگی چیزی نمیگفتیم تااینکه یکبار همه همسایه جمع شدن بیرون کردن ماشین همسایه رو
حالا ما ماشین دوم که خریدیم فردای اون روز شکایت کرد که ماشین نیاریم داخل
حالا ماهم بخواهیم حقوقی شکایت کنیم میتونیم کرایه اون مدت رو بگیریم ازشون ولی الان چند ماهی میشه که ماشینش بیرون هست ممنون میشم جواب بدهید؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از زمان مالکیت می‌توانید درخواست داشته باشیددر هر صورت گرهی از کار در نهایت باز نمی‌نماید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم اگر ماشینش را در پارکینگ شما می‌گذاشته و شما � نکرده‌اید یعنی به طور ضمنی رضایت داشته‌اید و نمی‌توانید اجرت المثل ایام تصرف را دریافت کنید