مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر به دلیل بیرون کردن دختر از خانه

سلام من یک دختر 18 ساله هستم که پدرم من رو از خانه بیرون کرده میخواستم بدونم اگر شکایت کنم دادگاه چه کاری میتونه برای من انجام بدهد؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پرداخت نفقه فرزند دختر تا زمان ازدواج با پدر می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و بعد از مراجعه آنها با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پدر موظف است نفقه شما را بدهد یا شما را در منزل خودش جا دهد یا برای شما منزل بگیرد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم نفقه دختر تا زمانی که ازدواج نکرده است � پدر می‌باشد و تهیه مسکن نیز جزو نفقه است