مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله از طرف خریدار

سلام خسته نباشید،
بنده حدود 17 سال پیش منزل خود را به یک نفر فروختم و وکالت بلا عزل دادم و سند منزل را به نامش زدم و از خریدار دو فقره چک گرفتم ولی چک ها سر موعد مقرر پاس نشدند و خریدار هم منزل را بدون اطلاع بنده به یک نفر دیگر فروخت و متواری شد، و بنده هم چک ها را به اجرا گذاشتم و حکم جلبش را گرفتم ولی موفق به دستگیری آن شخص نشدم، بعد از مدتی شخص دوم که خانه را از خریدار اول خریده بود حکم تخلیه گرفت و مجبور شدم دوباره منزل خودم را از ایشان بخرم حالا بعد از 17 سال خریدار اول دستگیر شده است و از بنده شکایت کرده و خواستار حکم انفساخ معامله و دریافت چک هایش کرده است، درصورتی که بنده ریالی دریافت نکردم هیچ، بلکه هرچه داشتم هم از دست دادم، به نظر شما دادگاه چه حکمی صادر میکند؟؟
هرچی داشتم فروختم تا منزل خودم را دوباره خریداری کردم که خانواده ام آواره نشوند خیلی دوندگی کردم دنبال این پرونده خواهشا کمک یا راه حلی جلویم بگذارید.
با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادگاه در صدور رای مستقل عمل میکند و قابل پیش بینی نیست بستگی بنحوه دفاعیات دارد

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام شما نسبت به جلب وی اقدام نمایید ودر خصوص انفساخ ،وی باید دارای ادله محکمه پسند باشد دادخواست و مدارک باید بررسی تا قابل اعلام نظر باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به ‌توضیحات شما جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی مفاد و جزئیات قرارداد است
با ‌توجه به گذشت مدت طولانی فسخ یا انفساخ قرارداد بعید است
میتوانید تماس بگیرید