مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله از طرف خریدار

اینجانب ساختمانی نسقی را در سال 89 ساختم و برای کارهای قانونی به شهرداری و ثبت مراجعه نمودم و طبق روال قانونی ملک موردنظر تخریب میخوره تا مدارک مهندسی و گواهی استحکام بنا ارائه شود و در سال92 واحدی را فروختم و خریدار به علت تخریب اولیه ساختمان برای من شکایت کرد و معامله را در دادگاه فسخ کرد و ضرروزیان ندارم ضرروزیان چطور محاسبه میشه سال 92 فروختم سال97 از طرف خریدار فسخ شد مبلغ معامله 100میلیون و پرداختی 80میلیون بود و دادگاه همان مبلغ 80میلیون رای صادر کرد و خریدار اعتراض کرد و پول خودش به نرخ روز میخواد ساختمان از تخریب بیرون اومده و کارهای سند هم انجام شده فقط میخوام بدونم ضرروزیان چطور محاسبه میشه باتشکر

پاسخ ها :

مصطفي  ضيغمي

جناب آقای مصطفي ضيغمي :

مطالبه خسارت فروض مختلفی من جمله خسارت دادرسی یا خسارت تاخیر در تادیه یا خسارت وجه التزام قراردادی یا خسارت برمبنای قانون مسوولیت مدنی دارد سوال شما واضح نیست متاسفانه