مشاوره حقوقی رایگان - لایحه اعتراض به رای دادگاه

بعد از صادر شدن حکم مبنی بر 6 ماه زندان و رد مال درجه شش تو بیست روز فرصت اعتراض آیا بنده لایحه درخواست مجدد بدهم بر اساس استماع نکردن دو تا شهود بنده و اعتراف مادرشان که حاضر است در دادگاه گواهی دهد که کارت بانکی بنده دست پسرشان بوده است آیاخود قاضی صادرکننده میتوانند بنا براستدلال فوق دادرسی مجدد نماید لطفا راهنماییم کنید. ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
چنانچه فرصت اعتراض باقی است بدان مستند و مستدل معترض شوید تا به مرجع تجدیدنظر ارسال شود
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار نمایید یا حداقل لایحه تخصصی توسط وکیل متخصصی نگارش شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما تجدیدنظرخواهی نمایید
و باید لایحه دقیق تنظیم و به دادگاه تجدیدنظر ارائه نمایید و