مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین اصلاحات ارضی

سلام
زمینهای پدری ما را درسال1342 غصب کردند و دو سال بعد پدر بزرگ فوت شدند در غربت و جهت اخذ و بازگردانیدن حق واحقاق حق ذینفع یا وراث مالک ،میتواند آیا از جهت غصب بودن زمین های زراعی که اکنون مدت زیادی هست شهرنشینی و دلایل نارضایتی وراث که جهات دینی دارد برای متصرفین ، را در حصول نتیجه و بازگردانیدن زمینها را از طریق هیأت نظارت محترم اقدام شود؟
لطفا راهنمایی کنید چه دادخواستی به چه شکل تنظیم کنیم ؟تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارکی جهت اثبات مالکیت خود دارید می توانید طرح دعوی کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی قطعا محتمل است و تهیه و تنظیم لوایح مستلزم بررسی اسناد است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله خیلی زمین‌ها بوده که در گذشته این اتفاق افتاده اما اشخاص دلایل و مستندات داشتند شما هم اگر دلایل و مستندات دارید می‌توانید اقدام کنید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در صورت دارا بودن مدارک امکان بازگرداندن اراضی وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
با توجه به توضیحات شما ، جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات انتقال اراضی است
ابتدا باید مشخص گردد که آیا اراضی شما مشمول قانون اصلاحات اراضی شده است یا خیر
و ..

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید کامل و دقیق بررسی کنیم