مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری

با سلام.
شورای عالی انقلاب فرهنگی در مصوبه اخیر خود، تجدید نظر خواهی تمامی تصمیمات و آرای صادره در هیأت‌ها و کمیته‌های فعال در وزارتخانه‌های علوم و بهداشت، سازمان سنجش و دانشگاه‌ها را از شمول صلاحیت دیوان عدالت اداری و سایر مراجع قضایی خارج دانست. بر این اساس دیگر امکان طرح هیچگونه شکایتی از ادارات دانشگاهی در دیوان عدالت نیست؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بر فرض صحت مصوبه شورا نمیتوان. ناقض قانون باشد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
شورای عالی انقلاب فرهنگی شان قانونگذاری ندارد و ابتدا باید مصوبه مذکور بررسی و سپس اظهارنظر شود.