مشاوره حقوقی رایگان - تأثير شهود در دادگاه الزام به تمكين

سلام احضار دو مرد واجد شرايط شهود در دادگاه تمكين و تنظيم استشهاديه محلى شهود مبنى براينكه زوج (مرد) بمدت چندين سال ترك زناشويى و روابط خانوادگى نسبت به زوجه (زن) نموده و قصد و حاضر به ادامه زندگى نيست و زوج در دادگاه سند منزل بنام خودش يا اجاره نامه به نام خودش معرفى نكرده و خانه مادرش را بنام مادرش بود را لفظى به قاضی معرفى نموده آيا اين موارد مى تواند تأثيرگذار در پرونده به نفع زوجه و برعليه زوج باشد؟ از صددرصد چند درصد؟ آيا دادخواست زوج رد مى شود؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

مبحث تمکین به این موارد مرتبط نیست و از حقوق مرد بر زن به شمار می رود اما در صورت ثبوت ترک زناشویی از جانب مرد می تواند از موارد عسر و حرج برای زن باشد