مشاوره حقوقی رایگان - قانون شکنی مدیر آپارتمان

با سلام، بنده در یک آپارتمان 4 طبقه تک واحدی زندگی میکنم حدود 50 متر، حدود 5 سال خریدم، روز اول که اسباب کشی کردیم، برای آوردن ماشین به پارکینگ از واحد طبقه 2 که مدیر می باشد درخواست کردم که ماشینش را جابه جا کند و بنده وارد پارکینگ شوم، ولی خودش و همسرش با لحن خیلی بدی با بنده صحبت کردند و گفتند ورود بچه به آپارتمان ممنوع می باشد، خلاصه اذیتهایش در آپارتمان همه جوره شروع شد تا به امروز، لازم به ذکر است که قبل از آمدن ما به آپارتمان هم با واحد 1 درگیر بوده ولی از ورود ما به آپارتمان سرگرم ما شده و دست از واحد 1 که دختر مجرد حدود میانسال است برداشته، طبقه 3 هم مالکش برادر طبقه 1 است و ساکن اینجا نمی باشد و مستاجر دارد، و به افراد مجرد داده و رفت و آمدهای زیادی دارد و قبض آب سر به فلک زده، و نصف آب بها را بنده باید بدهم چون به گفته مدیر ما خانواده بنده 4 نفر و بقیه ساکنین واحد 1 و 3 یک نفر و خودش هم دو نفر، پارکینگ بنده هم اختصاصی و مدیر آپارتمان از واحد طبقه 1 استفاده میکند، بنده هم 3 سال سوئیچ ماشینم دست مدیر آپارتمان بوده ولی اینقدر اذیت کرد سر پارکینگ. که مجبور شدم سوئیچ گرفتم، خلاصه مزاحمت مدیر از پارکینگ، قبض زیاد آب، تلمبار شدن هزینه ها هر 6 ماه، نظافت نیاوردن هر 9 ماه، پولهای بدون حساب و کتاب و ... زندگی و آسایش خانواده از ما گرفته چه کار کنم، بخاطر خدا یک راهنمایی بفرمایید، طبقه 1 از ترس همکاری نمیکند، برادرش مالک طبقه 3 همکاری نمیکند میگوید من مستاجر دارم، بنده چه کار کنم، ممنون

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

مدیر ساختمان منتخب ساکنین است
در صورت عدم صلاحیت ایشان، ساکنین را تشویق به تعیین مدیر جدید کنید