مشاوره حقوقی رایگان - واریز حقوق سربازی

سلام وقت بخیر.من مهر ماه امسال اعزام شدم اما آبان ماه دانشگاه قبول شدم و آموزشی رو هم حتی تموم نکردم و انصراف از دوره دادم اما تازگی ها متوجه شدم که به سرباز کارت دارن برای من مبلغی رو واریز میکنند علتش چی هست و باید چیکار کنم؟مشکلی برای من ایجاد نمیکند؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خرج نکنید محتملا حقوق سربازی است که واریز شده و قطع نشده است

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
بهتر است با نیروی انسانی محل خودمت خود مکاتبه و این موضوع را به ایشان یاداوری کنید