مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق از کار دولتی

من کارمند رسمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستم و به دلیل امتحانات دانشگاه 10 روز درخواست مرخصی دادم اما برای من لحاظ نشد ومن ناچار شدم غیبت کنم و حالا 10روز از حقوق و بیمه من را قطع کردند و تخلفات برای بنده 6 ماه تعلیق و جریمه حکم کرده است. چگونه میتوانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نسبت به نظریه صادره از هیات رسیدگی به تخلفات اداری اعتراض نمایید .