مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو حمل اتباع

حدود سه ماه پیش در رابر کرمان ماشینم با چند نفر اتباع که برای شرکت کار میکردن توقیف شده وگفتند 6ماه توقیفی دارد آیا راهی است تا بتوان زودتر از توقیف در آورده هر چی به دادگاه مراجعه کردم گفتن راهی ندارد. ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.
معمولاً رفع توقیف نمی شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم چنانچه دستور توقیف در حکم قضایی قید شده باشد و قطعی گردیده باشد قابل اعتراض نیست. خودروهای حامل اتباع غیر مجاز 6 ماه توقیف می‌شوند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

جرم حمل اتباع بوده و راهی نیست