مشاوره حقوقی رایگان - تغییرات در دیوار مشترک

با تقدیم سلام واحترام،همسایه جدید ملک مجاورملک بنده را که دیواروشیروانی مشترک است خریده و بدون مجوز تعمیرات اساسی و بدون رضایت شریک اقدام به جایگزینی تیرآهن وطاق آجری به جای سقف تیرچوبی نموده و کارشناس رسمی تامین دلیل هم گزارش تهیه و ابلاغ نموده (تایید بارگذاری خطرناک) وچند پروفیل هم به منزل ما واردوموجب تخریب شده و تحت عنوان تصرف عدوانی ومزاحمت ملکی شکایت کیفری کردم ولی علی رغم گزارش تامین دلیل ،مجددا کارشناس اعزام نموده ولی باتوجه به گذشت زمان و پیشرفت شبانه روزی متهم ،کارشناس صرفا به پروفیل ها درمنزل بنده اشاره وعدم اظهارنظر در مواردی که زیر گچ ونازک کاری مانده است و دادگاه هم صرفا رای به بازگشت به وضعیت سابق درهمین موارد را داده لیکن موضوع اصلی اجرای تیرآهن به جای تیرچوبی روی دیوارها و گلی مشترک می‌باشد (خطرناک،بدون مجوز شهرداری و بدون رضایت شریک) آیا برای اثبات تیرآهن، پل و ستون داخل و روی دیوار مشترک چه راهکارقانونی وجود دارد؟(کارشناسان فقط آنچه را رویت میکنند نظر می‌دهند).باتشکرفراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

تجدید نظر و درخواست کارشناس مجدد سه نفره نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کارشناس نظر خود را ارایه و طرفین ظرف یکهفته مجاز به اعتراض جهت رسیدگی در هیئت کارشناسی سه نفره یا پنج نفره یا هفت نفره هستند