مشاوره حقوقی رایگان - تعیین حدود خسارت نشت آب به همسایه

با سلام بعلت نشت اب از واحد بنده به واحد طبقه پایین سقف و یکی از دیوارهای اتاق خواب ایشان خسارت دیده بنده اعلام آمادگی برای تعمیر و نقاشی سقف و همان دیوار خسارت دیده کردم ولی ایشان مدعیست کل دیوارها حتی انها که خسارت ندیده باید نقاشی شود چون دو رنگ میشود. حق با کیست ؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

خسارت نشت به دیوار همسایه خسارت نشت آب در ساختمان نشت آب در آپارتمان خسارت به همسایه قانون خسارت به همسایه تعیین خسارت خسارت قوانین آپارتمان نشینی آپارتمان