مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر فوت شده به پسر بیمار

با سلام و خسته نباشید ما دارای برادری هستیم که مبتلا به اسکیزوفرنی میباشدو در بیمارستان روانی بستری بوده و شرایط نگهداری از ایشان را نداریم پدر و مادر ما سال 400 فوت کردند امکانش هست حقوق پدرم را به برادرم ک دارای مریضی هست انتقال بدهیم و با چه شرایطی؟

پاسخ ها :

مستمری پدر فوت شده به پسر بیمار مستمری پدر به پسر قوانین مستمری مستمری