مشاوره حقوقی رایگان - صیغه موقت دختر باکره بدون اجازه پدر

از این مطلع هستم که دختر باکره بدون اجازه پدر نمی تواند صیغه کند ولی سوالی که دارم این هست که من که سن بالایی دارم 46 سالم هست و باکره هستم و مطمئنم که پدرم اجازه صیغه کردن به من نمیدهد آیا در این سن خودم نمیتوانم تصمیم گیرنده باشم و برای رفع حاجت خود اقدام نمایم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید دادخواست به دادگاه محل ارائه نمایید فردی که می‌خواهید با وی ازدواج نمایید با مهریه مشخص معرفی نموده دادگاه به شما حکم ازدواج می‌دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
دختر باکره باشد حتی اگر 99 سال هم داشته باشد خیر
دازدواج موقت برای خانم حقوق کمی دارد