مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

سلام فردی در ایتا با یک حسابی که نه آیدی دارد نه پروفایل نه چیزی دیگری تهدید کرده است،من هم از پیام هایش اسکرین نگرفتم(بلافاصله که پیام ها را مشاهده میکردم،پیاکش را پاک می کرد)الان بلاکش کردم.آیا میتوان شماره موبایلش را از طریق پلیس فتا استخراج کرد؟بدون طرح شکایت

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر از فعلاً حساسیت به خرج ندهید و در صورت تکرار از طریق پلیس قابل شکایت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا شکایت مطرح کنید تا پلیس فتا تحقیقات را شروع کند