مشاوره حقوقی رایگان - آخرین مدرک تحصیلی تبدیل وضعیت

سلام وقت بخیر ببخشین برای تبدیل وضعیت ایثارگری باید آخرین مدرک تحصیلی اعمال بشه. من لیسانس تربیت بدنی دارم در اداره آب فاضلاب تبدیل وضعیت شدم متاسفانه با دیپلم حکم برام زدن. میگن غیر مرتبطه چیکار کنم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
ابتدا شکایت خود را به اداره مربوطه پست کنید و یا از طریق اظهارنامه موضوع را به مدیر دستگاه منعکس و خواسته خود را مطالبه کنید، در مدت سه ماه اگر جوابگو نبودند در دیوان عدالت موضوع را مطرح بفرمایید
موفق باشید